Mindstepris

Numre med en høj forventelig fortjeneste kan fikseres med en mindstepris. En mindstepris er et skjult minimumsbeløb, det mindste beløb, som en sælger stadig ville være villig til at lade et bestemt nummer gå for. Hvis en mindstepris ikke er opnået, når auktionen lukker, bliver dette nummer ikke bortauktioneret.

For købere

Hvis du afgiver et bud, der er lavere end artiklens mindstepris, vil du straks blive informeret herom. Dit bud vil blive vist i budloggen. Hvis du afgiver et autobud, der er højere end artiklens mindstepris, vil dit første bud automatisk matche artiklens mindstepris. Hvis du afgiver et autobud under artiklens mindstepris, vil dit maksimumsbud blive afgivet automatisk og vist i budloggen. Hvis en mindstepris ikke er opnået, når auktionen lukker, bliver dette nummer ikke bortauktioneret.

For sælgere

Hvis du tilbyder et nummer med en høj forventelig fortjeneste, vil du blive spurgt, om du ønsker at fastsætte en mindstepris. Hvis du vælger en mindstepris, vil du blive bedt om at angive det absolutte minimum, som du ville være villig til at sælge dit nummer for. Vores eksperter vil være nødt til at gennemse og godkende din minimumssalgspris, så vær venligst realistisk. Hvis eksperten godkender din mindstepris, vil de angive en skønsmæssig prisklasse for fortjenesten på dit nummer. Dette skøn vil blive angivet ved siden af dit nummer. Den skønsmæssige prisklasse er kun en vejledning og udgør ingen garanti for et nummers egentlige værdi.

Del

Download Catawiki-auktionsappen

Download fra App Store Download fra App Store