×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

We are hiring!

Sikkert køb

Tre ekstra sikkerheder for at købe sikkert på Catawikis auktioner:

1. Alle auktioner sker under opsyn af en auktionarius

Alle Catawikis auktioner bliver overvåget af en professionel auktionarius. Alle auktionariusser er eksperter i deres område og udvælger personligt artiklerne, der skal sættes på auktion. Desuden overvåger auktionariusserne auktionerne, mens de foregår, og er kontaktpersoner for alle problemer, der måtte opstå.

2. Fakturaer skal betales til Catawiki

Andre auktionssider kræver almindeligvis, at du betaler direkte til sælger, hvilket overlader levering af artiklen til sælgerens forgodtbefindende. Catawiki benytter sig af et mere sikkert system. Når du har købt en artikel på auktion, sender du din betaling til Catawiki. Når vi har modtaget din transaktion, bliver sælgeren informeret. De får herefter 3 hverdage til at sende artiklen til dig. Herefter overfører vi betalingen til sælgeren mindst 2 uger efter din transaktion. Hvis der skulle ske fejl under leveringsprocessen, kan vi udskyde betalingen til sælgeren, om nødvendigt.

3. Feedbacksystem

Efter hvert køb gennem Catawiki vil vi bede dig om at sende feedback til sælgeren gennem vores feedbacksystem. Hvis du er tilfreds med leveringen, kan du give sælgeren positiv feedback. Hvis ikke, så kan du også oplyse sælgeren om det. Tidligere feedback kan ses fra en sælgers webshop, og der er adgang til den ved at klikke på et nummer eller en webshops navn eller banner.